tisdag 10 juli 2012

Out on the lake


Out on the lake











































2 kommentarer:

  1. Hej Maria
    Jag har tagit en tur i "Beauty of nature" igen, och tittat på alla dina fina bilder. Det är ett bra sätt att själv skaffa sig inspiration... vilket har gått lite trögt på sistonde.

    Hoppas allt är bra med Dig, Maria !!!

    Är förväntansfull på vad för vackert som komma skall...

    MVH
    Bappel

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att inspirationen finner sin väg till dig nu så här i höstfärgernas tid. Ibland kan det bara bli så att man behöver göra annat, och den kära kameran får ligga och vänta på att få komma ut, och då är det härligt med foto-kompisar som ger uppmuntran och puffar på en lite.Vädret har ju varit så tråkigt med regn och gråmulna dagar. Men så äntligen har vi blivit omfamnade av solens härligt varma strålar :-)! Jag blev så glad, inspirationen flödade ikapp med solen, for iväg ut till ett par fina foto-favvo-ställen.Ett av favoriterna är Hummelvik utanför Nyköping, ett underbart ställe med en så gullig liten fiske hamn, om du inte har varit där, rekommenderar jag dig att åka dit för en härlig foto stund. Varma blåståliga kläder varmt att sitta på, fikakorg så klart och helst iväg tidigt på dagen då vädret ser ut att bli fint. Och så kan man passa på att göra en avstickare till Femöre i Oxelösund och vandra ut till fyrvaktarbostaden och de vackra klipporna.
    Må Inspirationen vara med dig och hoppas att du har det fint, ser också fram emot att se flera av dina vackra foton och jag uppskattar verkligen dina fina inlägg /Maria

    SvaraRadera