onsdag 16 maj 2012

Black & White


Black & White





















































































4 kommentarer:

  1. Inne i en mörk period med svartvita bilder?
    Fint det med...omväxling förnöjer!
    Fint väder har det varit här ett tag nu...men jag har legat lite lågt..skönt å ta det lugnt ibland...man är ju inte så ung längre. :-)...blev ju väldigt intensivt med utställningen ett tag där...hoppas allt är bra annars!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Steffe! Ja, visst är det fint med svart/vitt :-) Fotade mycket i svart/vitt när jag gick på högstadiet, och behovet hänger kvar fortfarande :-)
      Du hade ruggigt rätt så här i efterhand, med det där med en mörk period, jag blev så jättesjuk i något som liknat influensa och däckade totalt! Men idag har jag äntligen varit ute med kameran. Skönt att du har laddat batterierna, är så lätt att man tar ut sig helt, speciellt då det är något så himla roligt också. Blev så glad över att läsa att ditt nya fina hus kommit, ska bli spännande att höra och se mer av dina vackra foton :-) ...Hoppas verkligen att ni bägge slipper förkylningar!!!

      Radera
  2. Det är ju faktiskt jättefint med svartvitt. Formerna med de fina ljusspelet störs inte av färgerna. Det är så mycket annat som "kommer fram" i svartvit. Har precis börjat med att fotografera lite mer i svartvitt. En del bilder går inte att publicera i färg sen man tagit fram dem i den "färglösa" versionen, de passar alldeles för bra i svartvitt !
    MVH - Bappel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, ja man kan få en helt annan bildupplevelse med svart vitt, strukturer och toner i bilden kan lyftas fram på ett fantastiskt sätt och på så sätt kan man "rädda" foton man för övrigt är nöjd med. Det viktigaste är att man har roligt. Porträtt och hud, gör sig också bra i svart vitt, funderar på att prova kombinationen, vatten, hud och sand i svart vitt i sommar.
      Ser fram emot att se dina kommande svart vita :-)
      Ha en härlig dag!
      Maria

      Radera